Over Drost Metselwerken

“Drost Metselwerken is een ervaren metselbedrijf in Nunspeet. Het familiebedrijf van vader en zoon heeft samen meer dan 40 jaar ervaring in het metselwerk en staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.”

Drost Metselwerken is ontstaan in 2016 toen Chris Drost & Hilbert Drost (vader en zoon) hebben besloten om samen verder te gaan in het metselvak. Hilbert is al 30 jaar actief in de bouwsector en heeft diverse functies uitgevoerd als zelfstandige. Chris is inmiddels al vanaf zijn 16e jaar actief in de bouw als metselaar en is opgegroeid met het bouwbedrijf dat werd gevoerd door zijn vader.

Nu zijn we 10 jaar verder en is het tijd om onze ervaring en drang naar ondernemerschap te bundelen. Het metselvak blijft voor ons allebei een passie en blijft de boventoon voeren. Dit is voor ons reden genoeg om samen dit verder uit te bouwen als Drost Metselwerken.

Volg ons ook op Facebook

Drost Metselwerken
Drost Metselwerken3 weken geleden
Wij doen onze deuren dicht tot 10 januari. Iedereen een goede vakantie toegewenst. Wij willen alle mensen bedanken waarmee we afgelopen jaar hebben mee samengewerkt of ons hebben geholpen! Op naar volgend jaar!
Drost Metselwerken
Drost Metselwerken3 weken geleden
De steigers zijn weg! Hierbij een kleine impressie vanuit 't Goy gemeente Houten
Drost Metselwerken
Drost Metselwerken1 maand geleden
Onze nieuwe bus
Drost Metselwerken
Drost Metselwerken3 maanden geleden
Volgende week gaan we starten op een nieuw project in 't Goy, vandaag al het materiaal verplaatst. afgelopen week al een kleine 4000 stenen klaar gezet. Kunnen we maandag gelijk van start !

Wij wensen iedereen een goed weekend!
Drost Metselwerken
Drost Metselwerken4 maanden geleden
Hierbij willen wij u het resultaat laten zien, van het project 'het Strandpad' in Muiden. Waarbij er circa 165000 stenen aan zijn gegaan ! https://youtu.be/m1T2CEFj5Gk
Drost Metselwerken
We kijken met trots terug op dit mooie project!
Drost Metselwerken
Drost Metselwerken5 maanden geleden
We zijn weer terug van weggeweest, en de eerste week zit er ook al weer op! We zijn van start gegaan In Alphen aan de Rijn project genaamd het Rode Dorp. Ongeveer 90.000 stenen zowel metselwerk als ook bijzonder metselwerk!

Wij wensen iedereen een goed weekend !